Logo met kleurachtergrond

Word jij De Nieuwe Vincent?

UPDATE april 2017: De Nieuwe Vincent is van start gegaan op 26 maart. Er doen 14 Nieuwe Vincenten mee. In het najaar volgt de expositie waar en wanneer die is, lees je te zijner tijd op de website.

 

De Nieuwe Vincent gaat weer van start! Ben je tussen de 10 en 14 jaar en wil je beter worden in tekenen en schilderen? Geef je dan op voor De Nieuwe Vincent! Dit jaar krijgen vijftien Nieuwe Vincenten de kans deel te nemen.

Je kunt je aanmelden door je mooiste tekening in te sturen. Een jury bekijkt alle ingezonden tekeningen vooral op creativiteit, eigenheid en kleurgebruik. Let daar dus goed op als je je tekening selecteert! De 15 uitgekozen talenten gaan aan de slag van 26 maart tot en met half juni, op (meestal) zondagmiddagen om de een à twee weken. Na de zomervakantie zijn er nog een enkele verdiepende lessen, waarna het programma wordt afgesloten met een expositie.

Alle Nieuwe Vincenten krijgen workshops,  masterclasses, atelier- en museumbezoeken en werken toe naar een expositie van hun nieuwe werk. Zo bouw je een echt portfolio op. Als afsluiting wordt één deelnemer tot Nieuwe Vincent verkozen.

Wil je meedoen? Let dan op het volgende:

Blijf op de hoogte en volg de Nieuwe Vincent op Facebook. Wil je meer informatie? Mail dan naar nieuwevincent@vincentstekenlokaal.nl of 013 – 5429197