Expo in de ban van Vincent, KBO HQ Tilburg 2

EXPO IN DE BAN VAN VINCENT

Amateurkunstenaars laten zich inspireren door Van Gogh

Vincents Tekenlokaal exposeert vanaf 3 december negentien amateurkunstwerken van de KBO Heikant-Quirijn. De dames van de schildergroep van de KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) lieten zich inspireren door de werken van Van Gogh. In het kader van het Vincent van Goghjaar brengen zij op deze manier een hommage aan de meester.

Doorgaans exposeert het tekenlokaal werk van jongere kunstenaars, maar deze keer wordt graag het podium gegeven aan de groep uit Heikant-Quirijn. De werken zijn gemaakt door achtien dames onder begeleiding van Ine Douwes-De Kort. Er werd goed gekeken naar schilderijen van Van Gogh uit zijn Zuid-Franse periode. Die inspiratie zie je terug in de resultaten.

De KBO-expositie is te zien van donderdag 3 december 2015 tot en met vrijdag 8 januari 2016 in de galerij van Vincents Tekenlokaal (Stadhuisplein 128 in Tilburg). De openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Wil je de makers van de werken zelf ontmoeten? Op donderdag 3 december om 14.00 uur zijn allemaal aanwezig!