DIY afbeelding

DO IT YOURSELF @ De Pont museum en Vincents Tekenlokaal

CURSUS VOOR JONGEREN MET TALENT

Ben jij er zo eentje die in zijn uppie thuis zit te tekenen of schilderen? Zou je dat ook graag samen willen doen en met een team van andere creatievelingen op zoek gaan naar kunst die jou in beweging zet? Geef je dan op en kom het zelf doen bij De Pont en Vincents Tekenlokaal.

In deze cursus maak je kennis met Kunst van Nu. Je ontmoet kunstenaars en neemt een kijkje achter de schermen van het museum. Hoe komt een kunstenaar tot zijn idee├źn? Werkt een kunstenaar meestal alleen? En wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken om een tentoonstelling in te richten?

WELKE KUNSTENAAR PAST BIJ JOU?
Bij Vincents Tekenlokaal neem je jouw favoriete kunstenaar of kunstwerk als uitgangspunt voor eigen werk. Je leert tekenen en schilderen op een digibord en ontdekt de mogelijkheden van het werken in verschillende lagen.

De cursus wordt afgesloten met een presentatie bij Vincents Tekenlokaal. Daarna is er de mogelijkheid om met al je vrienden en familieleden gezamenlijk naar De Pont te gaan om daar de kunstwerken te bekijken die bij jou passen. Gratis voor al je vrienden tot 20.00 uur.

Lees alles over de data en hoe je je aanmeldt